Service en kwaliteit

Professionals met liefde voor het vak

  • AF-ERKEND BEDRIJF
  • KEURMERK ONDERHOUD NL
  • RENOVATIESPECIALIST

Wij kunnen uw schilderwerk voor u opfrissen

Bij Dictus Schilderwerken B.V. zetten we onze expertise graag in om uw schilderwerk te komen opfrissen in de omgeving van West-Brabant. Is het schilderwerk van uw bedrijf of vastgoed aan een opfrisbeurt toe? Laat het schilderwerk van de muren in uw pand door onze ervaren professionals opfrissen. Als bedrijf wilt u natuurlijk zorgen voor een nette, frisse uitstraling van uw pand.  

Schakel een betrouwbaar en kwaliteitsvol schildersbedrijf in

Tijd om uw schilderwerk te laten opfrissen

Zo nu en dan komt het voor dat u iets opvalt wanneer u rondkijkt in uw pand. De verf op de muren is dof geworden of verkleurd. Dit kan komen door allerlei verschillende factoren, zoals lichtval of het weer. Het betekent wel dat het tijd is om het schilderwerk van uw bedrijf te laten opfrissen. Dit is een dienst die wij volledig met zorg en vakmanschap voor u kunnen uitvoeren. Ons erkende schildersbedrijf zal met u in overleg gaan over de aanpak van het werk. Zo hoeft u er vanaf dat moment niet veel meer naar om te kijken.

Neem contact met ons op

Wij hebben ervaring in het opfrissen en onderhouden van schilderwerk. We laten onze ervaring graag aan u zien. Werp eens een blik op de projecten die we de afgelopen tijd hebben mogen afronden. Wilt u graag dat wij uw project ook komen uitvoeren? Word onze klant door contact met ons op te nemen via mail@dictus.eu of +31 (0) 76-5976724.

Zundert

Breda

Kalmthout