Service en kwaliteit

Professionals met liefde voor het vak

  • AF-ERKEND BEDRIJF
  • KEURMERK ONDERHOUD NL
  • RENOVATIESPECIALIST

Schilderwerk laten opfrissen

Bij Dictus Schilderwerken B.V. zetten we onze expertise graag in om uw schilderwerk te komen opfrissen in de omgeving van Zundert, Breda en Kalmthout. Is het schilderwerk van uw bedrijf of vastgoed aan een opfrisbeurt toe? Laat het schilderwerk in uw pand door onze ervaren professionals opfrissen. Als bedrijf wilt u natuurlijk zorgen voor een nette, frisse uitstraling van uw pand. 

Schakel een betrouwbaar en kwaliteitsvol schildersbedrijf in

Schilderwerk laten opfrissen

Tijd om uw schilderwerk te laten opfrissen

Zo nu en dan komt het voor dat u iets opvalt wanneer u rondkijkt in uw pand. De verf is dof geworden of verkleurd. Dit kan komen door allerlei verschillende factoren, zoals lichtval of het weer. Het betekent wel dat het tijd is om het schilderwerk van uw bedrijf te laten opfrissen. Dit is een dienst die wij volledig met zorg en vakmanschap voor u kunnen uitvoeren. Ons erkende schildersbedrijf zal met u in overleg gaan over de aanpak van het werk. Zo hoeft u er vanaf dat moment niet veel meer naar om te kijken. Wij zijn een AF-erkend bedrijf en beschikken over het OnderhoudNL-keurmerk.

Neem contact met ons op

Wij hebben ervaring in het opfrissen en onderhouden van schilderwerk. We laten onze ervaring graag aan u zien. Werp eens een blik op de projecten die we de afgelopen tijd hebben mogen afronden. Wilt u graag dat wij uw project ook komen uitvoeren? Neem dan contact met ons op en laat uw schilderwerk door onze experts opfrissen.

Zundert

Breda

Kalmthout