Service en kwaliteit

Professionals met liefde voor het vak

Bouwkundig onderhoud in regio Breda

Dictus Schilderwerken

Dictus Schilderwerken B.V. uit Breda, Zundert en Kalmthout voert bouwkundig onderhoud uit in regio Bergen op Zoom, Etten-Leur en omstreken. Het bouwkundig onderhoud van een wooncomplex of bedrijfspand is een samenspel tussen meerdere disciplines zoals houtsanering, voegwerk, het herstel van dakgoten en balkonhekwerken. De onderhoudswerkzaamheden beslaan de complete buitenschil van een complex. 

Schakel een betrouwbaar en kwaliteitsvol schildersbedrijf in

Bouwkundig onderhoud met professionele partners

Bij bouwkundig onderhoud werkt ons schildersbedrijf samen met vaste professionele partners. We hebben een goede relatie met deze partners en weten precies wat we aan ze hebben met betrekking tot onze samenwerking. Samen met onze gewaardeerde partners nemen we u uw bouwkundig onderhoud volledig uit handen. Wij staan met al onze expertises en onze volledige dienstverlening voor uw bouwkundig onderhoud klaar. 

Gecertificeerd renovatie specialist

Ons bedrijf is een gecertificeerd renovatiespecialist

In 2014 is ons bedrijf wat betreft bouwkundig onderhoud gecertificeerd renovatiespecialist geworden. Zo kunnen wij u met onze kennis bijvoorbeeld laten weten wanneer het tijd is om uw schilderwerk te laten opfrissen. Uw renovatie op tijd uitvoeren zorgt namelijk voor lagere kosten op de lange termijn. Hier houden we rekening mee gedurende alle projecten waarbij we samenwerkingen aangaan.

Vul ons contactformulier in

Wilt u de samenwerking aangaan met ons bedrijf binnen vastgoedonderhoud? Met het bouwkundig onderhoud dat wij voor uw schilderklus uitvoeren, zorgen wij ervoor dat u de waarde van uw pand behoudt of misschien vergroot. Vul ons contactformulier in voor bouwkundig onderhoud. Wij zullen binnen twee werkdagen contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.