Service en kwaliteit

Professionals met liefde voor het vak

Vve-schilderwerk in regio Roosendaal

Dictus Schilderwerken

Dictus Schilderwerken B.V. voert VvE-schilderwerk voor u uit in Roosendaal, Bergen op Zoom en de rest van West-Brabant. Uit een actuele meting onder Verenigingen van Eigenaren (VvE) is gebleken dat slechts de helft van de verenigingen beschikt over een meerjarenonderhoudsplan met betrekking tot vve-schilderwerk en onderhoud aan de woningen. Dit is zonde, want zo bouwt achterstallig onderhoud zich op en bent u vervolgens met eenmalig groot onderhoud vaak veel duurder uit.

We zijn een AF-erkend bedrijf dat VvE-schilderwerk uitvoert

Dictus Schilderwerken B.V. uit Breda, Zundert en Kalmthout heeft als AF-erkend bedrijf ruime ervaring met het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan voor vve-schilderwerk van objecten, woningen en appartementen. Bovendien betekent deze certificering dat wij afspraken hebben met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond over de leveringsvoorwaarden en garanties voor consumenten en VvE’s. Dit zorgt voor optimale zekerheid aan uw kant, mede door de garantstelling van de Stichting AF-Erkenningsregeling. Daarnaast werken wij tijdens onze projecten onder het label van de organisatie VvE-Belang. Dit houdt onder meer in dat het uitgevoerde VvE-schilderwerk bij groot onderhoud na afloop door een onafhankelijk inspectiebureau wordt gekeurd. AF-erkende bedrijven die onder het label van vve Belang werken zijn herkenbaar aan het speciale logo waarop staat ‘Werkt voor VvE’s’ van VvE-Belang. Wij zijn er trots op dit logo te mogen voeren voor ons vv-schilderwerk!

Schakel een betrouwbaar en kwaliteitsvol schildersbedrijf in

Vraag een gratis kennismakingsinspectie aan

Om u de voordelen van een meerjarenonderhoudsplan te laten inzien bieden wij u graag een gratis onderhoudsinspectie voor uw bedrijf of woning aan. Bij deze inspectie bepalen wij vrijblijvend de status van het onderhoud aan uw panden en adviseren wij u over eventueel te nemen stappen voor uw VvE-schilderwerk. Met behulp van dit advies kunt u zich de komende jaren verzekeren van optimaal woongenot voor uw VvE. En uiteraard is op al het schilder- en onderhoudswerk het lage tarief van 6% BTW van toepassing! Vraag uw gratis kennismakingsinspectie aan via ons contactformulier. Maak gebruik van onze schilderservice voor professioneel VvE-schilderwerk.