Service en kwaliteit

Professionals met liefde voor het vak

Dictus Schilderwerken

Sterk in retail

Schilderwerk voor bedrijven zonder hinder voor klanten

Dictus Schilderwerken B.V. levert schilderwerk voor bedrijven in de omgeving van West-Brabant. De retail is een sector die vraagt om een unieke aanpak. De omgeving van uw producten en diensten is zeer belangrijk voor de beleving van uw klanten. Bovendien zijn winkels vaak gewoon open tijdens onderhouds- en schilderwerkzaamheden en mag het publiek hier geen hinder van ondervinden.

Ervaring in schilderwerk voor bedrijven

Dictus Schilderwerken B.V. heeft jarenlange ervaring in schilderwerk voor bedrijven binnen de retailsector of het nu gaat om nieuwe of bestaande bedrijfspanden. Dit doen wij voor u op een milieubewuste manier. Naast een feilloze afwerking is meedenken met de opdrachtgever een van onze sterke punten. Wanneer wij uw schilderwerk zullen uitvoeren bent u verzekerd van:

  • Een strakke planning en deadline
  • Flexibiliteit, bijvoorbeeld in samenwerking met derden
  • Ruime ervaring binnen de retail

Kies voor schilderwerk van kwaliteit voor uw bedrijf

U maakt de goede keuze als u kiest voor ons erkende schildersbedrijf. Onze professionals bieden u betrouwbare service en kwaliteit. De grootte van de opdracht is niet van belang, wij gaan graag met uw schilderklussen in de omgeving van West-Brabant aan de slag. Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot ons schilderwerk voor bedrijven? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te mailen naar mail@dictus.eu of door te bellen naar +31 (0) 76-5976724.