Service en kwaliteit

Professionals met liefde voor het vak

Resultaatgericht Vastgoedonderhoud

Dictus Schilderwerken

Dictus Schilderwerken B.V. verzorgt uw vastgoedonderhoud in de omgeving van West-Brabant volledig. We staan voor u klaar voor het onderhouden van de binnenkant en buitenkant van uw pand. Resultaatgericht Vastgoedonderhoud neemt veel voordelen met zich mee die wij graag aan u aanbieden.

De voordelen van resultaatgericht vastgoedonderhoud

De laatste jaren zijn zakelijke opdrachtgevers steeds minder met traditionele aanbestedingen gaan werken. De focus ligt tegenwoordig op Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RgVo), waarbij er min of meer sprake is van een samenwerkingsverband tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Bij ons schildersbedrijf omarmen wij deze manier van werken. De voordelen van een dergelijke samenwerking zijn:

  • Een gedegen onderhoudsplan voor een langere periode
  • Periodieke controle van het vastgoed
  • Meer continuïteit in het onderhoud van schilderwerk en beperking van risico’s
  • Geen onaangename financiële verrassingen voor de opdrachtgever

Prestatieovereenkomst

Al onze samenwerkingen met betrekking tot Resultaatgericht Vastgoedonderhoud worden vastgelegd in een prestatieovereenkomst, zo ook als het bijvoorbeeld gaat over bouwkundig onderhoud. Hierin staat precies beschreven welke afspraken er op het gebied van vastgoedonderhoud zijn gemaakt en welke eisen er worden gesteld. Hierdoor heeft u als opdrachtgever geen onnodig regelwerk en hebben wij als uitvoerder de vrijheid om zelf het onderhoud in te plannen. Het resultaat: altijd Resultaatgericht Vastgoedonderhoud op maat en geen onverwachte hoge kosten. Dit geldt ook wanneer wij een samenwerking aangaan met uw vve. Wij voeren een gratis eerste kennismakingsinspectie voor u uit en bepalen vrijblijvend de status van het onderhoud van de panden.

Ga met ons een samenwerking aan

We hebben al verschillende mooie projecten mogen uitvoeren tijdens onze samenwerkingen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een samenwerking met ons? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar mail@dictus.eu. We zijn ook telefonisch bereikbaar via +31 (0) 76-5976724.