Service en kwaliteit

Professionals met liefde voor het vak

Vakkundig schilderwerk in omgeving Bergen op Zoom

Dictus Schilderwerken

Dictus Schilderwerken B.V. biedt vakkundig schilderwerk in de omgeving van Bergen op Zoom en West-Brabant. Onze service gaat verder dan enkel het uitvoeren van schilderwerken en onderhoud. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit bieden; uw project is immers ons visitekaartje.

Advies op maat voor uw schilderwerk met onze expertise en ervaring

Bij ons schildersbedrijf staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Ieder project is uniek en vraagt om een eigen aanpak, ook al lijken de werkwijze en uitvoering misschien globaal op elkaar. Daarom brengen wij altijd eerst een gedegen advies op maat van uw schilderwerk uit, met daarin aandacht voor uw wensen, eisen en budget. Bij de uiteindelijke uitvoering van het schilderwerk speelt kennis een belangrijke rol. We blijven continu op zoek naar schilders met ervaring. Onze schilders hebben een uitgebreide kennis van schilderen op uiteenlopende ondergronden, hebben ervaring met het toepassen van verschillende verfsystemen en beschikken bovendien over ruime bouwkundige kennis. Deze expertise wordt gecombineerd met een jarenlange ervaring in de branche. De verschillende specialismen zijn uiteraard onmisbaar als het bijvoorbeeld gaat om monumentaal schilderwerk.

Laat uw schilderwerk aan ons bedrijf over

De kosten van de schilderwerkzaamheden zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen. Daarom is het maken van een gedegen inventarisatie erg belangrijk. Gaat het om onderhoud van uw schilderwerk of een volledige schilderklus? We bekijken samen wat we kunnen doen om binnen uw budget tot een topresultaat te komen en kunnen u zo een passend en financieel scherp voorstel doen. Vul ons contactformulier in, wij zullen binnen twee werkdagen contact met u opnemen.