Service en kwaliteit

Professionals met liefde voor het vak

  • AF-ERKEND BEDRIJF
  • KEURMERK ONDERHOUD NL
  • RENOVATIESPECIALIST

Onderhoud van uw schilderwerk

Dictus Schilderwerken B.V. levert naast nieuw schilderwerk ook onderhoud van het schilderwerk in en om uw woning of bedrijfspand in de omgeving van West-Brabant. Zo zorgen we ervoor dat het schilderwerk langer netjes blijft, zodat u minder onderhoud hoeft uit te voeren.

Schakel een betrouwbaar en kwaliteitsvol schildersbedrijf in

Dictus onderhoud schilderwerk

Onderhoud uw schilderwerk door het regelmatig te laten reinigen

Door uw schilderwerk regelmatig te laten reinigen hoeft u minder onderhoud aan uw vastgoed uit te voeren. Verf die op houten oppervlaktes zit kan afbladderen en dit kan ervoor zorgen dat er vocht in het hout komt. De levensduur van de verf is te verlengen door het schilderwerk af en toe schoon te maken. Dit is een dienst die de ervaren professionals van ons erkende schildersbedrijf graag voor u uitvoeren. Heeft u te lang met het onderhoud van uw schilderwerk gewacht en ziet de verf er niet meer netjes uit? Dan kunt u er misschien beter voor kiezen om uw schilderwerk te laten opfrissen.

Maak gebruik van onze expertise voor al uw schilderwerk

We hebben al verschillende projecten achter de rug die we met trots hebben afgerond. Deze projecten dragen bij aan onze gedrevenheid en vakkundigheid. Zodoende hebben we naast het onderhoud aan schilderwerk ook ervaring met andere diensten, bijvoorbeeld bouwkundig onderhoud. Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig naar een prijsopgave? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 76-5976724. Ook zijn we bereikbaar via ons e-mailadres mail@dictus.eu.

Zundert

Breda

Kalmthout