Service en kwaliteit

Professionals met liefde voor het vak

  • AF-ERKEND BEDRIJF
  • KEURMERK ONDERHOUD NL
  • RENOVATIESPECIALIST

Onderhoud van uw schilderwerk

Dictus Schilderwerken B.V. uit Breda, Zundert en Kalmthout, levert naast nieuw schilderwerk ook onderhoud van het schilderwerk in en om uw woning of bedrijfspand. Zo zorgen we ervoor dat het schilderwerk langer netjes blijft, zodat u minder onderhoud hoeft uit te voeren. Bij ons bent u altijd welkom voor hulp.

Schakel een betrouwbaar en kwaliteitsvol schildersbedrijf in

Dictus onderhoud schilderwerk

Onderhoud uw schilderwerk door het regelmatig te laten reinigen

Door uw schilderwerk regelmatig te laten reinigen hoeft u minder onderhoud aan uw vastgoed uit te voeren. Verf die op houten oppervlaktes zit bladdert na verloop van tijd af, wat ervoor zorgt dat er vocht in het hout komt. Dit is een dienst die de ervaren professionals van ons erkende schildersbedrijf graag voor u uitvoeren. Heeft u te lang met het onderhoud van uw schilderwerk gewacht en ziet de verflaag er niet meer netjes uit? Dan is het slim om uw schilderwerk te laten opfrissen.

Maak gebruik van onze expertise voor al uw schilderwerk

Wij hebben al verschillende projecten met trots mogen afronden. Deze brengen onze gedrevenheid en vakkundigheid goed in beeld. Zodoende hebben we naast het onderhoud aan schilderwerk ook ervaring met andere diensten, bijvoorbeeld bouwkundig onderhoud. Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave? Neem contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om uw opdracht als volgende schilderklus op te pakken en u te voorzien van professioneel onderhoud.

Zundert

Breda

Kalmthout