Service en kwaliteit

Professionals met liefde voor het vak

  • AF-ERKEND BEDRIJF
  • KEURMERK ONDERHOUD NL
  • RENOVATIESPECIALIST

Monumentaal schilderwerk voor uw pand in omgeving Breda

Onze schilders van Dictus Schilderwerken B.V. weten dat het belangrijk is dat monumentaal schilderwerk regelmatig uitgevoerd wordt en staan voor u klaar in Breda. Daarnaast bieden we onze dienst om uw monument te laten schilderen ook aan in Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur en de rest van West-Brabant. Monumenten worden beschermd door de overheid omdat ze een cultuurhistorische waarde hebben. Tijdens het schilderwerk moeten we rekening houden met wetten en regels die op het gebied van monumentaal schilderwerk opgesteld zijn.

Schakel een betrouwbaar en kwaliteitsvol schildersbedrijf in

Dictus onderhoud schilderwerk

Ervaring op gebied van monumentaal schilderwerk

Ons ervaren schildersbedrijf biedt u zekerheid wat betreft het laten schilderen van uw monument. Wij hebben kennis van de manier waarop we te werk moeten gaan wanneer het gaat om monumentaal schilderwerk. Op dit moment zijn we tevens op zoek naar enthousiaste schilders die hier wellicht al enige ervaring mee hebben. Bij monumentaal schilderwerk is het cruciaal dat we de oude sfeer van het monument tijdens het schilderen bewaard laten blijven. Zo zorgen we er met ons schilderwerk voor dat de waarde van uw monument niet daalt.

Behouden is belangrijker dan vernieuwen

Bij monumentaal schilderwerk denken we aan alle regels en wetten met betrekking tot het onderhouden van dit soort vastgoed. We pakken het onderhoud graag resultaatgericht aan. Een monument laten schilderen vergt vanwege de bescherming van de panden dus wat speciale aandacht. Tijdens het onderhouden van uw monument kunnen wij eventueel ook rekening houden met bezoekers die het pand willen bekijken. Natuurlijk is duurzaamheid ook belangrijk om rekening mee te houden wanneer u uw monument laat schilderen. Wij zijn ons ervan bewust dat de aanpak voor elk monumentaal schilderwerk anders is. Echter weten wij dat behoud uiteraard de voorkeur heeft boven vernieuwen.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Kunnen wij iets voor uw monumentaal schilderwerk betekenen? Of kunnen wij u van dienst zijn voor een andere schilderklus? Wij horen graag van u zodat we onze diensten met u kunnen bespreken. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen als u uw monument door ons wilt laten schilderen.

Zundert

Breda

Kalmthout