Voor particulieren

verzorgen wij schilder- en onderhoudswerk

Voor bedrijven

Van grote tot kleine opdrachten

Service en kwaliteit

Staan bij ons hoog in het vaandel

VvE Schildersbedrijf

Dictus schilderwerken

Uit een actuele meting onder Verenigingen van Eigenaren (VvE’en) is gebleken dat slechts de helft van de verenigingen beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan met betrekking tot schilder- en onderhoudswerkzaamheden aan de woningen. Zonde, want zo bouwt achterstallig onderhoud zich op en bent u vervolgens met eenmalig groot onderhoud vaak veel duurder uit.

AF-erkenning

Dictus Schilderwerken heeft als AF-erkend bedrijf ruime ervaring met het opstellen van een Meerjaren Onderhoudsplan voor objecten, woningen en appartementen. Bovendien betekent deze certificering dat wij afspraken hebben met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond over de leveringsvoorwaarden en garanties voor consumenten en VvE’en. Dit zorgt voor optimale zekerheid aan uw kant, mede door de garantstelling van de Stichting AF-Erkenningsregeling.

Daarnaast werken wij onder het label van de organisatie VvE Belang. Dit houdt onder meer in dat het uitgevoerde werk bij groot onderhoud na afloop door een onafhankelijk inspectiebureau wordt gekeurd.

Gratis kennismakingsinspectie

AF-erkende bedrijven die onder het label van VvE Belang werken zijn herkenbaar aan het speciale logo waarop staat ‘Werkt voor VvE’en' van VvE-Belang. Dictus Schilderwerken is er trots op dit logo te mogen voeren!
Om u de voordelen van een Meerjaren Onderhoudplan te laten inzien bieden wij u graag een gratis onderhoudsinspectie aan. Bij deze inspectie bepalen wij vrijblijvend de status van het onderhoud aan uw woningen en adviseren wij u over eventueel te nemen stappen. Met behulp van dit advies kunt u zich de komende jaren verzekeren van optimaal woongenot voor uw VvE.

En uiteraard is op al het schilder- en onderhoudswerk het lage tarief van 6% BTW van toepassing!