Voor particulieren

verzorgen wij schilder- en onderhoudswerk

Service en kwaliteit

Staan bij ons hoog in het vaandel

Voor bedrijven

Van grote tot kleine opdrachten

Vakkundig schilderwerk

Onze service gaat verder dan enkel het uitvoeren van schilderwerken en onderhoud. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit bieden; uw project is immers ons visitekaartje.

Advies op maat

Bij Dictus Schilderwerken staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Ieder project is uniek en vraagt om een eigen aanpak, ook al lijken de werkwijze en uitvoering misschien globaal op elkaar. Daarom brengen wij altijd eerst een gedegen advies op maat uit, met daarin aandacht voor uw wensen, eisen en budget.

Expertise en ervaring

Bij de uiteindelijke uitvoering van de schilderwerken speelt kennis een belangrijke rol. Onze schilders hebben dan ook een uitgebreide kennis van schilderen op uiteenlopende ondergronden, hebben ervaring met het toepassen van verschillende verfsystemen en beschikken bovendien over ruime bouwkundige kennis. Deze expertise wordt gecombineerd met een jarenlange ervaring in de branche.

Voor elk budget


De kosten van de schilderwerkzaamheden zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen. Daarom is het maken van een gedegen inventarisatie erg belangrijk. We bekijken samen wat we kunnen doen om binnen uw budget tot een topresultaat te komen en kunnen u zo een een passend en financieel scherp voorstel doen.

Kiezen voor Dictus Schilderwerken is dan ook kiezen voor kwaliteit.

U heeft een vraag, wilt advies of bent benieuwd naar een prijsopgave?
Wij helpen u graag!

Telefoon: +31 (0) 76-5976724

Mail: mail@dictus.eu